VARDAGSLUNCH
tisdag till fredag från kl 11.30
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Löjrom från Kalix, Br. Persson med Brioche
30 g 295 / 50g 475
Bleak roe from Kalix, Br. Persson with Brioche
Smørrebrød med getfärskost
betor, päron och pinjenötter 195
Smørrebrød with fresh goat cheese, beets, pear and pine nuts
Vit sparris
hollandaisesås, halstrade havskräftor 295/435
White asparagus, sauce Hollandaise and seared langoustines
Risotto med krabba, tomat och dill 195/275
Risotto with crab, tomato and dill
VARMRÄTTER
Salade niçoise med sotad tonfisk 275
Salade niçoise with blackened tuna
Helstekt rödtunga, brynt räksmör
räkor, primörer, citron och kokt potatis 295
Witch flounder, pan fried on the bone
browned prawn butter, prawns, primeurs, lemon, boiled potatoes
Lammfärsbiff
paprika- och getostkräm samt rostade rotsaker 195
Lamb patty, a paprika and goats cheese crème,
served with roasted root vegetables
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 465
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Cannelloni med ramslök, spenat, ricotta
kålsallad och smörad lökbuljong 255
Cannelloni with ramson, spinach, ricotta
kale salad and an onion bouillon
DESSERTER
Crème Caramel
hallon och vispad grädde 135
Crème Caramel with raspberries and whipped cream
Vit choklad- och yoghurtkräm
med rabarbersorbet och drömmar 145
Crème of white chocolate and yoghurt
with a rhubarb sorbet and vanilla cookies
Coupe Colonel med störrom 195
Coupe Colonel with sturgeon roe
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle