Wagners Bistro

VARDAGSLUNCH

 

tisdag till fredag från kl 11.30

 

SMÅ RÄTTER

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Löjrom från Kalix, Br. Persson med Brioche
30 g   295 /   50g   475
Bleak roe from Kalix, Br. Persson with Brioche

Smørrebrød med getfärskost
betor, päron och pinjenötter 195
Smørrebrød with fresh goat cheese, beets, pear and pine nuts

Vit sparris
hollandaisesås, halstrade havskräftor 295/435
White asparagus, sauce Hollandaise and seared langoustines

Risotto med krabba, tomat och dill 195/275
Risotto with crab, tomato and dill

VARMRÄTTER

 

Salade niçoise med sotad tonfisk 275
Salade niçoise with blackened tuna

Helstekt rödtunga, brynt räksmör
räkor, primörer, citron och kokt potatis 295
Witch flounder, pan fried on the bone
browned prawn butter, prawns, primeurs, lemon, boiled potatoes

Lammfärsbiff
paprika- och getostkräm
samt rostade rotsaker 195
Lamb patty, a paprika and goats cheese crème,
served with roasted root vegetables

Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 465 
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites

Cannelloni med ramslök, spenat, ricotta
kålsallad och smörad lökbuljong 255
Cannelloni with ramson, spinach, ricotta
kale salad and an onion bouillon

DESSERTER

Crème Caramel
hallon och vispad grädde 135
Crème Caramel with raspberries and whipped cream

Vit choklad- och yoghurtkräm
med rabarbersorbet och drömmar 145
Crème of white chocolate and yoghurt
with a rhubarb sorbet and vanilla cookies

Coupe Colonel med störrom 195
Coupe Colonel with sturgeon roe

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle