MIDDAG
tisdag till fredag från kl. 16.00, lördag från kl. 13.00
TILL DRINKEN
Gröna oliver och Marconamandlar 115
Green olives and Marcona almonds
Lufttorkad Mangalica 115
Air cured Mangalica
Ostron naturel, Oysters au naturel
Lilia Legris no3 45 / Fjällbacka Edulis 70
Gratinerat ostron 75
Gratinated oyster
Frasig kalvbräss med tryffelemulsion 135
Crispy sweetbread of veal with a truffle emulsion
Salta ”Churros” med löjromsdipp 75
Salty ”Churros” with a bleak roe dip sauce
Halstrad havskräfta med tomat och chili 95
Seared langoustine with tomato and chili
Störrom, Oscietra
toast, syrad grädde, citron, 28 g 595 / 125g 2495
Sturgeon roe, Oscietra, served with toast, sour cream and lemon
SMÅ RÄTTER
Wagners sallad på svensk hummer
pistage, pinjenöt, russin, bacon 345
Wagners salad of Swedish lobster
pistachio, pine nuts, raisins, bacon
Löjrom från Kalix, Br. Persson med Brioche 315
Bleak roe from Kalix, Br. Persson with Brioche
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Kycklinglevermousse, Madeiragelé
silverlöksmarmelad samt frasig våffla 195
Chicken liver mousse, Madeira jelly
silver onion marmalade and a crispy waffle
Crème Vichyssoise med tryffel samt osttoast 195
Crème Vichyssoise with truffle and a cheese toast
Havskräftsrisotto med tomat och dill 195/275
Risotto of langoustine with tomato and dill
STORA RÄTTER
Skaldjursfärserad rödtunga, hummersås
svartrot, spenat samt potatiskroketter 425
Witch flounder baked with a shellfish mousse, lobster sauce
salsify, spinach and potato croquettes
Stekt röding med Sandefjordsås
ragu på trattkantareller, brysselkål
pumpa och äpple samt kokt potatis 325
Fried arctic char, a “Sandefjord” cream sauce
ragout of winter chanterelles, Brussel sprouts
pumpkin, apple and boiled potatoes
Kalvfilé med Madeirasås, haricots och pommes frites 465
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Gnocchi i ostsås
med Karljohanssvamp och kål 265
Gnocchi in a cheese sauce
with cep mushrooms and cabbage
DESSERTER
Crème Caramel
med lättvispad grädde och hallon 135
Crème Caramel with whipped cream and raspberries
Tarte Tatin med Calvadosglass 165
Tarte Tatin with Calvados ice cream
Varm chokladfondant
salt karamellglass och inkokta körsbär 175
Warm chocolate fondant
salty fudge ice cream and preserved cherries
Coupe Colonel med störrom 195
Coupe Colonel with sturgeon roe
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle